subota, 20. jula 2024.

Šest medalja za valjevske karatiste

Objavljeno: 22. aprila 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Karate klub 014 Valjevo
Foto: Karate klub 014 Valjevo

VALJEVO- Na državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire, koje je održano u Mladenovcu, valjevski karatisti su osvojili šest medalja.

Na prvenstvu su nastupili najbolji takmičari iz cele države koji su na regionalnim prvenstvima ostvarili plasmane. Karate klub 014 Valjevo je kao jedini predstavnik karate sporta iz Valjeva nastupio sa osam plasiranih takmičara i ostvario veoma dobre rezultate.

Prvo mesto u svojim kategorijama osvojili su Đorđe Mitrović i Dina Drinčević, koji su postali državni prvaci. Vicešampioni postali su Iva Krsmanović i Neda Damnjanović, dok su treće mesto zauzeli Vuk Đuričković i Aleksa Matijević. Takmičari Sara Nešić i Bogdan Pavlović izgubili su u repasažu.

„Zavidan uspeh naših najmlađih takmičara, rezultat je predanog rada uprave kluba i trenerskog tima, koji u četiri termina sedmično daju sve od sebe da prenesu svoja ne mala znanja iz karatea na naše takmičare i članove kluba. Trenerski tim je stvorio je jednu novu generaciju šampiona, koji su stali rame uz rame već prekaljenim takmičarima u kategoriji kadeta, juniora i seniora“, navedeno je u saopštenju za javnost ovog karate kluba.

U narednom periodu valjevske karatiste očekuje Kup za kadete i juniore, kao i školska olimpijada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *