nedelja, 21. jula 2024.

Ski staza će proraditi pred novogodišnje praznike

Objavljeno: 18. decembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iako na Divčibarama ima snega, ski staza “Crni vrh” još uvek nije proradila, jer za skijanje nema dovoljno prirodnog snega. U preduzeću, koje je od Grada zakupilo ovu ski stazu, kažu da je početak nove skijaške sezone planiran pred novogodišnje praznike i da se uveliko radi na veštačkom osnežavanju ski staze. “Početak skijališke sezone 2018/2019. planiran je za kraj decembra. U novoj sezoni cilj nam je veći broj radnih dana, i to bar do 45, za razliku od prethodne dve sezone sa 30 i 35 skijališnih dana. A krajnji cilj koji planiramo su 60 dana rada žičare”, rekao je za “Napred” direktor “Divčibare Ski Resort” Časlav Maksimović.

Što se cena tiče, u novoj sezoni skijanja na „Crnom vrhu” one su za 100 dinara više u odnosu na prošlogodišnje. Tako će jednodnevni ski-pas koštati 1.400 dinara, a četiri sata skijanja 1.000 dinara.

Ovo će biti treća skijaška sezona otkako je preduzeće „Kej invest nekretnine”, u okviru kojeg posluje “Divčibare Ski Resort”, preuzelo ski stazu “Crni vrh” na Divčibarama, po osnovu zakupa na period od 15 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *