četvrtak, 25. jula 2024.

Smanjen dug valjevske bolnice

Objavljeno: 18. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rukovodstvo valjevske bolnice uspelo je da smanji dug od oko pet miliona evra, koji im je ostavilo prethodno rukovodstvo, a uz pomoć države u drugoj polovini marta će biti popravljena magnetna rezonanca. Direktor bolnice dr Dobrivoje Grujičić kaže da je od 1. juna prošle godine do sada značajno smanjen milionski dug, zbog koga je, vrlo lako, bolnički račun mogao da bude blokiran. Dr Grujičić kaže da je trenutni dug  valjevske bolnice oko 185 miliona dinara

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović, koja je bila u poseti valjevskoj bolnici, poručila je da je Ministartvo značajno pomoglo bolnici u Valjevu u nabavci dijagnostičkih aparata i najavila pomoć u rešavanju drugih gorućih problema. “Zaključili smo da je apsolutni prioritet sterilizacija zbog bezbednosti pacijenata”, poručila je ministarka.

 

5 komentara na “Smanjen dug valjevske bolnice

  1. Ovi u SPS su maheri za obmanu jer lukavo koriste ovakve prilike za svoju promociju. Vidite li kako su se osilili ti SPS? Kako se samo osllio onaj Dačić i Bajatović.To je tako kad su demokratsake snage dozvolile da se ta stoglava SPS zmija ponovo digne posle 14 godina od promena. Zato pamet u glavu. Verujem da će pamet prevladati i da SPS više nikad neće biti u vlasti.

   0

   0
 1. Bravo dr Grujicicu,tako se radi ! Sve pohvale za dosadasnji uspeh koji ste uradili za ovih par meseci . Samo napred,imate svu podrsku !!

  0

  0
 2. pa te pare je dalo ministarstvo i narod,nije ga dr GRUJICIC izvadio iz svog dzepa,pa sad svi da tapsemo…..al dobro,svi se hvale kampanja je u toku…

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *