ponedeljak, 24. juna 2024.

SNS još uvek deo vlasti

Objavljeno: 9. januara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iako su još pre skoro mesec dana dobili naređenje iz vrha stranke da napuste lokalnu vlast u Valjevu, gradski funkcioneri iz redova SNS još uvek su na vlasti. Ostavku je do sada jedino podneo neplaćeni član Gradskog veća Aleksandar Markovski, dok to još uvek nisu učinili predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić, zamenik gradonačelnika Vitomir Mitrović, pomoćnik gradonačelnika Radoica Rstić i član Gradskog veća Saša Radosavljević. Poverenik SNS Milan Marković za „Patak“ kaže da je funkcioneri iz SNS ostavke podnose nadležnim službama i licima u Skupštini grada, međutim, po njegovim saznanjima, ostavku je do sada posneo samo Aleksandar Markovski. „ Gradski funkcioneri iz SNS ostavku ne podnose partiji, već onima koji su i ih i postavili na te funkcije“, rekao je Marković.

8 komentara na “SNS još uvek deo vlasti

 1. Pa koj’ je još lud da da ostavku na kojekakve privilegije i primanja. Onaj Vitomir neće, k’o i Radojica. Nema šanse ni za Sašu reprezentaciju, a šta ćemo sa onima koji su se pozapošljavali oko 06. decembra po nekim državnim i lokalnim Javni preduzećima i ustanovama. Ljudi počeli da rade a dali i lovu. A lova potrošena – ko će da vraća sad…

  0

  0
  1. Naprednjaci su pokazali da ih materijano ne interesuje, nego napredak i poboljsanje standarda gradjana i tako ce biti i sad , nakon skupstine, a pisanije pojedinih po portalu nece umanjiti cinjenicu da sns uziva ogromno poverenje gradjana, kako Srbije, tako i Valjeva, sa Mitom na celu.

   0

   0
 2. Na skupstini ce se odluciti ko daje ostavke! Kada funkcioneri SNS-a daju ostavke i ako dodje SPS na vlast u Valjevu ja izjavljujem saucesce Valjevcima! SPS ce unistiti grad Valjevo!

  0

  0
 3. Naprednjaci su dosledni i naprednjaci bar drze do reci i ovo su pravi naprednjaci, koji se ne libe i izaci iz vlasti , a ne kao posle izbora, kada su bili meki i dopustali sps-u da radi sta hoce, a zasto ne znam. Mito kralju!

  0

  0
 4. Baš se pitam šta li će sad ona boranija od partijica kojima su socijalisti prosuli gustu maglu? Taman su im „debelo“ podelili kolač, koji uzgred i nije bio njihov, kad gle šta bi….Ha,ha,ha! Kako će sad socijalisti da zamazuju dizače ruku do sledeće skupštine u februaru?

  0

  0
  1. Ma oni nece ni cenzus preci ako bude izbora. Marko Zivanovic i ove partije, kako ih u narodu zovu „sps sateliti“, „kvorum stranke“. I ne treba naprednjaci sa takvima da budu u vlasti i pozdravljam odluku da se istupi. Mita ima moju podrsku.

   0

   0
 5. Sklanjajte ovog Mitu, držite ga 10 dana na duplerici,šta je radio dok je bio poverenik, zapošljavao svoje komšije i sestru i glumio a nije glumac.Pa sa njim je ostala buranija učitelji učiteljice, i ovi Markovski koji su i svoje kuče zaposlili dok se Mita pitao.

  0

  0
  1. Ej čoveče, napisa li ti ovo buranija? Pa ti si prijatelju skroz nepismen ali bi zato ti da procenjuješ gde će i šta da rade u Valjevu školovani ljudi! Oladi malo Igore, bar dok ne naučiš da se ispravno kaže boranija! Pa onda polako, jednu po jednu knjigu, bar ono što se čita u srednjoj školi. Srećno!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *