ponedeljak, 20. maja 2024.

SNS: Milan Mihailović osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja

Objavljeno: 27. februara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Među dobitnicima ovogodišnje nagrade Grada Valjeva je i Milan Mihailović iz Sektora za vanredne situacije, protiv koga se vodi krivični postupak zbog zloupotrebe službenog položaja. Zbog činjenice da je protiv njega krivičnu prijavu podnela Unutrašnja kontrola MUP-a Srbije, odbornici SNS, kao i predsednik lokalnog parlamenta Mihailo Jokić, bili su protiv toga da Mihailović dobije nagradu Grada Valjeva i tražili su da se o dobitnicima godišnje nagrade odbornici izjasne naknadno, na narednoj sednici lokalnog parlamenta, međutim, taj predlog nije prošao. Šef odborničke grupe SNS Milan Marković je rekao da je sramotno to da se Mihailoviću dodeljuje nagrada GradaValjeva za njegov rad, u trenutku kada se zbog njegovog nesavesnog rada, protiv njega vodi postupak zbog zloupotrebe službenog položaja i suđenje je zakazano za 19. mart.

Milana Mihailovića su za godišnju nagradu predložili gradonačelnik Stanko Terzić, njegov zamenik Žarko Kovač i pomoćnik gradonačelnika Milorad Ilić. Valjevski naprednjaci nisu sporili kvalitet ostalih kandidata koji su predloženi za godišnje nagrade, ali pošto se glasa u paketu, a ne o pojedinačnim predlozima, zbog predloga da gradsku nagradu dobije Milan Mihailović, nisu želeli da daju svoj glas za ostale predložene kandidate.

Jedan komentar na “SNS: Milan Mihailović osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja

  1. KAPLAR je jedan od predlagača za ovu nagradu, a KAPLAR je već bio u ISTRAZI zbog GP Jablanica, šta drugo je i mogao Kaplar da predloži, nego nekoga svoga.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *