nedelja, 21. jula 2024.

SNS: Molimo Terzića da se ne meša u svoj posao

Objavljeno: 24. septembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- O gorućem problemu sa kojim se suočava Valjevo, a to je veliki broj nezaposlenih, na stranačkoj konferenciji za novinare govorio je šef pravnog tima SNS Mihailo Milutinović, koji je i direktor Službe za zapošljavanje u Valjevu. Milutinović je o ovom problemu prvi put govorio otkako je postavljen na mesto direktora Službe za zapošljavanje i to u stranačkim prostorijama SNS, na čijoj kvoti je i postavljen za čelnog čoveka Službe za zapošljavanje.

“Centralni problem u našem gradu, osim nesposobnog rukovodstva, predstavlja i problem nezaposlenosti. Gradsko rukovodstvo nije ništa uradilo da se taj problem reši. Ja sam gradonačelnika Stanka Terzića molio do sada da radi, a sada ga molim da ništa ne radi, da se ne meša u svoj posao, pa će biti bolje nego što je bilo do sada”, rekao je Milutinović.

Milutinović je istakao da iz gradske kase ove godine nije izdvojen ni dinar za podsticaj zapošljavanju, dok je za JP “Kolubaru”  u prvih šest meseci ove godine izdvojeno više od predviđenog novca, koji je potrošen, između ostalog, na stipendije dece zaposlenih.

Jedan komentar na “SNS: Molimo Terzića da se ne meša u svoj posao

  1. Šta bi sa onim kućama Klonberovim, Kaplarovim na Divčibarama, sa invalidskom penzijom Aleksinom rodom iz Divaca, pričaj malo o tome na konferencijama.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *