sreda, 24. jula 2024.

SNS obećava moderan Gerontološki centar

Objavljeno: 10. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Jedan od prioriteta Srpske napredne stranke i Lazara Gojkovića biće završetak radova i stavljanje u funkciju Gerontološkog centra, saopštio je GO SNS.

“Naši najstariji sugrađani su temelj savremenog društva. Njihov doprinos u svakom segmentu života je nemerljiv. Spoj iskustva, znanja i mladosti su izuzetan potencijal za razvoj naše zemlje, ali i našeg grada”, saopštava SNS.

“Uz izuzetno veliku podršku Aleksandra Vučića, našeg predsednika, nakon više od deset godina propadanja, završićemo Gerontološki centar.  Tako ćemo našim najstarijim sugrađanima omogućiti objekat prilagođen njihovim potrebama. Dobićemo moderan Dom sa više od sto mesta za starije osobe, trideset mesta u prihvatilištu za beskućnike i dnevni boravak za stara i lica ometena u razvoju”, rekao je Lazar Gojković, kandidat za gradonačelnika Valjeva.

Inače, ovaj moderan i funkcionalan objekat dobiće i lepo parterno uređenje, park za predah korisnika.

“Moramo istaći da Srpska napredna stranka vodi računa o svojim građanima, posebno o starijoj populaciji koja je gradila ovu zemlju, pomogla ekonomskom oporavku iste i kojoj to duguje”, naglasio je Lazar Gojković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *