nedelja, 21. aprila 2024.

SNS: Pobeda na izborima za savete mesnih zajednica

Objavljeno: 7. novembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Valjevo, foto: Patak online
Valjevo, foto: Patak online

VALJEVO- Na izborima za savete 37 mesnih zajednica na teritoriji Valjeva, kandidati koje je podržala SNS osvojili su svih 285 mandata. Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, uživa ogromnu podršku građana, navedeno je u saopštenju te stranke.

Birani su saveti 37 od ukupno 50 mesnih zajednica, a na listama se našlo čak 285 kandidata, iza kojih su stali SNS i građani Valjeva.

Pravo glasa na izborima imalo je 69.743 upisanih u birački spisak.

„Srpska napredna stranka Gradski odbor Valjevo, ovom prilikom zahvaljuje građanima koji su izlaskom na birališta još jednom pokazali da prepoznaju težak politički trenutak i imaju svest o važnosti i najmanje ćelije društva. Uz pomoć kandidata koji su osvojili mesta u savetima, verujemo, pokazaće se koliko je važna današnja pobeda. Nameravamo da poštujemo potrebe i želje naših sugrađana koliko god je to moguće. Kao stožer lokalne vlasti, činićemo to – ne rečima već delima, po čemu se i izdvaja politika i naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića“, navodi se u saopštenju za javnost koje je potpisao poverenik Gradskog odbora SNS u Valjevu Lazar Gojković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *