ponedeljak, 20. maja 2024.

SNS: Politički gubitnik pokušava da diskredituje rukovodstvo grada

Objavljeno: 25. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon što je odbornička grupa SPS-JS zatražila ostavke i smenu gradonačelnika Valjeva i načelnika Odeljenja za infrastrukturu zbog kašnjenja radova i nesposobnosti da rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića bude izvedena u roku i prihvatljivom kvalitetu, saopštenjem za javnost oglasilo se Gradski odbor Srpske napredne strane.

Saopštenje prenosimo u celini.

” Objavljivanje nepotpunih ili neproverenih, ali intrigantnih informacija imaginarne odborničke grupacije SPS- JS je odraz nemoći jednog političkog gubitnika koji pokušava na svaki način da diskredituje rukovodstvo grada Valjeva za svoju bezizlaznu političku situaciju.

U nedostatku kvalitetnih argumenata, profilisanog programa i ideja i jasne politike za koju bi se zalagali, ove grupacije istrošenih i u svakom smislu kompromitovanih političkih grupacija su skloniji tome da građanima plasiraju lažne vesti u pokušaju da se uruši integritet gradskog rukovodstva. Nesigurne i očito paranoidne komitetlije su angažovale intriganta od iskustva, koji ne pravi razliku između vređanja i polemike.

U nedostatku argumenata, ti marketinški licemeri odlučili su se na vređanje, što im i inače nije strano, a njihove uvrede po prirodi stvari su ograničene i monotone, dakle smaraju čitaoce. Zanemarili su samo jednu sitnicu, na vlast se dolazi glasovima građana koji su prepoznali viziju za bolju budućnost našeg grada.

I dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima za naš grad, komitetlije traže spas u intrigama kao poslednju šansu da podsete javnost da još uvek postoje.

Očekujemo ovih dana da počne asfaltiranje Ulice Vuka Karadžića što je praktično i njen završetak.

Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na strpljenju. Sigurni smo da će na zadovoljstvo svih naših sugrađana ulica Vuka Karadžića biti jedna od najlepših i najkvalitetnije urađenih ulica u našem gradu na ponos svi nas u Valjevu. Svima onima čiji su ideološki, politički i moralni koreni zasnovani na opstrukcijama opšteg napretka Valjeva, koji pokušavaju da omalovažavaju i diskredituju rad i zalaganje gradske vlasti poručujemo da im njihove predstave neće proći, da su njihove maske davno pale i da građani Valjeva vide napredak i to će pokazati na predstojećim izborima, navodi se u saopštenju za javnost valjevskih naprednjaka.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *