subota, 20. jula 2024.

SNS: Politički vandalizam SPS

Objavljeno: 27. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zamenik gradonačelnika i funkcioner SNS Vitomir Mitrović ocenio je da je najavljena smena funkcionera i direktora javnih preduzeća iz redova SNS “politički vandalizam SPS”. On je na konferenciji za novinare koju je održao danas  u gradskoj kući, dan pred najavljenu smenu, poručio da su nezakonito zakazane i sednica Gradskog veća, na čijem dnevnom redu je smena načelnika Gradske uprave Stamenka Svitlice (SNS), kao i sednica lokalnog parlamenta, na kojoj je najavljena smena kadrova SNS na svim nivoima vlasti. On je najavio da će direktori javnih preduzeća iz redova SNS, koji su izabrani na konkursu, ukoliko na sutrašnjoj sednici budu smenjeni, tužiti Grad i prema računici naprednjaka, ti sudski sporovi će građane Valjeva koštati oko 20 miliona dinara.

20 komentara na “SNS: Politički vandalizam SPS

  1. Nije tacno, nego su zuti upropastili grad za vreme svoje vladavine, a socijalisti ce izgleda da dovrse posao unistenja, svojom losom politikom. Jedina svetla tacka su naprednjaci.

   0

   0
   1. Sta su zuti konkretno upropastili?Molim, g. Milane da mi napisete kako su i sta zuti upropastili u gradu?Pod jedan,dva,tri…i tako redom.A ja cu Vama da napisem sta su dobro radili i uradili za razliku od ova dva zla na vlasti!

    0

    0
    1. Zuti i crveni su najvece zlo sto je zadesilo Srbiju poslednjih decenija, a i Valjevo. Napred naprednjaci, do konacne pobede!

     0

     0
     1. do skoro sam mislio da nema vecih skotova od zutocrvenog olosa ali nazadnjaci su ih prevazisli ! ! !

      0

      0
  2. Naprednjaci u Valjevu, ali i u celoj Srbiji imaju najbolji kadar, zato ih i ljudi vole, a to sto se prave neke kvazikoalicije, to je obraz , koji nemaju, oni koji su napali na ovaj nacin sns, a u stvari sebi skocili na stomak, jer ce to znaciti da ce kad-tad, a uskoro, verujte mi, u opoziciju, duzu…mnogo duzu.

   0

   0
 1. Bravo Vito, ti si genije. Ovi socijalisti nas ojadise i samo se pozivaju na neke projekte koje su radili pre 20 godina. To je kao kad bih se ja kandidovao za vlast , a glavna teza mi sto mi je deda dao prilog za zidanje zgrade opstine pre ne znam koliko decenija ili sto sam poslao sms za obnovu Hilandara.

  0

  0
 2. Vitomire, ne daj se! Samo napred i ti i tvoji naprednjaci. Ove sps-ovce ne vredi uciti, oni su tako navikli, jos od CK, jer imaju kadrova i iz tog vremena. Pobedite na parlamentarnim izborima, pa napred u nove pobede, ne opterecujte se ovim potezom socijalista, jer to na duze staze znaci samo njihov gubitak, a ne vas.

  0

  0
 3. Ko je predsednik SNS u Valjevu?Potpredsednici?Haos unutar SNS zahvatio je gradsku upravu,javna preduzeca i ceo grad.Ovaj covek se pominje samo u anegdotama kao i gomila preletaca u tu sklepanu stranku.Ne valja Gruja,potrosen Mita,samo tropartijci i kintarosi valjaju.Glasacu za njih,juce.

  0

  0
 4. Socijalisti u Valjevu su ponovo zajahali kao 90.-tih. Izgleda da su zaboravili kako su tresnuli, Treba ih podsetiti, ali ovog puta bolnije kako bi zapamtili.

  0

  0
 5. SPS i SNS su isto KRPA I ZAKRPA.Okupila se ekipa defektolog, učitelj, matematičar, i druge promašne profesije pa ko koga ZAVRNE.

  0

  0
 6. Kad toliko volite Valjevo, Vi dokazite da ste u pravu ali bez tih silnih para, nego Vam samo pare vire iz ociju!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *