sreda, 24. jula 2024.

SNS: Predizborni rebalans budžeta SPS

Objavljeno: 10. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prvi rebalans gradskog budžeta je predizborni rebalans SPS, ocenjuju odbornici opozicione Srpske napredne stranke. Kako je odbornicima sa skupštinske govornice obrazložila načelnica Gradske uprave Jelica Stojanović , prvim rebalansom budžeta predviđeno je povećanje prihoda za 357,7 miliona dinara. Do većeg priliva u gradsku kasu došlo je zbog povećanih prihoda na zarade i poreza na imovinu. Lokalna vlast planira da dodatno uveća budžet za 100 miliona dinara prodajom Doma Vojske i kreditnim zaduženjem od 200 miliona dinara, za nastavak radova na izgradnji nove hale sportova.

Odbornica SNS u Skupštini grada Zorica Jocić poručila je da je evidentno da je ovo politički rebalans budžeta SPS, a u svrhu predstojećih izbora koji se očekuju na kraju godinu.

Na sednici koja će biti održana u ponedeljak na dnevnom redu su kadrovska pitanja, a pored promena na čelu Doma zdravlja, vrlo je moguće da će do kadrovskih promena doći u još jednom javnom preduzeću, koje je na kvoti SPS.

4 komentara na “SNS: Predizborni rebalans budžeta SPS

 1. Naravno, već se zna da će u ponedeljak i formalno „potopiti zbog duboke vode“ svog neukog mladunca čovek Presne Snage koji ga je upravo sam na tu poziciju postavio. I šta misli? Da će tako njegova Rumena Glava ostati netaknuta, iznad površine? E jadna mu majka jer samo još on veruje u svoj prost rezon!

  0

  0
 2. Pa i naprednjaci podrzavaju prodaju imovine i izgradnju Hale sportova. Ne znam zasto se sada kao bune.

  0

  0
  1. Mika Jokić je očaran Draganom Jeremićem jer slično se sličnom raduje. Oni su Drugovi Komunisti a i koliko ovaj mr toliko je ovaj dr. Pitam se samo šta je s Bobom i Grujom? Pa zar i oni postadoše SPS indigo otirači? Žuća s Uba nastavlja da muti košmar valjevskog SNS ne bi li pozavršavao još koji poslić u svojoj palanci. Sitna trgovina vodećih ljudi u valjevskom SNS sa SPS a posledice po Valjevo katastrofalne.

   0

   0
 3. Ko na izborima glasa za SNS,nije normalan! Oni nemaju coveka za portira,a ne za gradonacelnika,ili nesto slicno…

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *