ponedeljak, 24. juna 2024.

SNS: Pregovori posle Uskrsa

Objavljeno: 25. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kandidat za gradonačelnika SNS i predsednik valjevskih naprednjaka dr Slobodan Gvozdenović je izjavio da je zadovoljan ishodom lokalnih izbora u Valjevu i pobedom koalicije okupljene oko SNS. U izbornoj noći dr Gvozdenović je izjavio da euforije zbog pobede nema, već da će odmah početi da rade, kako bi korist od toga imalo Valjevo i njeni građani. „ Moramo da se sednemo da se dogovorimo sa svim učesnicima političkog života u Valjevu na koji način možemo brzo da pokrenemo grad i da ga izvučemo iz ovog blata. Svakako, da dve najveće liste, SNS i SPS, moraju imati ozbiljne i konstruktivne razgovore. Kakav će dogovor ’pasti’ ja ne mogu to da kažem dok ne proslavimo Uskrs i dok se glasovi najzad do kraja ne prebroje, kao i dok se ne otkone sve nepravilnosti koje su bile na biračkim mestima“, rekao je Gvozdenović.

15 komentara na “SNS: Pregovori posle Uskrsa

 1. SNS treba glasati,treba svima da skinu penzije jos 50% i da poskupe struju minimum za 20%,jedino tako ce nam svima biti bolje! Ziveli penzioneri!

  21

  17
  1. Valjevac, građani su glasali skoro referendumski za SNS i njenog lidera Aleksandra Vučića. Tebi ako se ne sviđa ovaj narod i njegov lider a ti brate produži. Tvoji su bili i tužni, i ružni dok su nas pljačkali, bili pohlepni i samoživi.

   13

   16
    1. Valjevac, u pravu si. Ja Jesam čistačica i to raznoraznih prljavaca i blatnjavaca zdravog razuma i čistog obraza, s malo svesti a viška niskih strasti. Kao čistačica, nemam pardona jer kad čistim volim da upotrebim najjača sredstva. Postoje razne političke bubašvabe koje decenijama mutiraju i sem zagađenja i prenošenja zaraze nikad i nikakva korist od njih. Nnjima doskočim – jednostavno ih zgazim. I onda ih naravno počistim. Čistačica sam i kad radim radim temeljno.

     13

     4
 2. Srpska napredna stranka je osvojila apsolutnu vlast i sama može da vodi grad. SPS se pokazala kao nesposobna, spremna da vodi prljavu političku igranku, trgujući sa odbornicima i zaposlenjima…Ko može da veruje lopovu na reč – e majke mi biću pošten? Niko nije dete a politika je previše ozbiljna rabota. Zato Boba Gvozdenović nek grupiše SNS redove, probere najbolje i krene da radi. Poćuta je pukao, oduvan je i nema razloga da ga SNS na bilo koji način „oživljava“. Ima toliko poštenog, nekompromitovanog sveta. Uostalom, juče su blatnjavoj Valjevskoj priči Valjevci rekli pa, pa!

  18

  13
 3. Valjevci su glasali kao i vecina u Srbiji. Nema ljutnje.
  Dr Gvozdenovic je jedan veoma pametan covek,plemenit
  i pun znanja.
  Zelim Vam puno srece u daljem radu.

  10

  14
 4. Svidelo se nama ili ne ,tanka je to većina u skupštini koju ima SNS.Dovoljno da se razboli jedan odbornik,pa da skupština dodje u ozbiljnu situaciju što se njenog rada tiče.To valjda Gvozdenović vrlo dobro zna i to ga tera u koaliciju,hteo to on ili ne.Zato uvažavajte svakog ili krenite u kupovinu odbornika ?

  5

  4
 5. U koliciji oko sna najgori su ovi iz dss i oni Veljovi. Sve oće a ništa nema da daju. E pa neće da može više. Pravi to doktore vlast sa Poćutom i poizbacujte sve koji neće da rade u interesu Valjeva. Dušan će vam biti dobra podrška za izlazak van valjevskog atara u Srbiju i Svet. Poslušajte ga često, ali ne uvek. Oko biznisa on nema mnogo veze jer bi bolje i sam prošao sa onolikim firmama što mu njegovi puleni pouzimaše a od para ništa video nije. Ali za razvojne projekte je Bog i batina. Glavni. I neka vam je prijatno bilo na Taoru i Sremušijadi u nedelju. Ajd živeli.

  3

  7
  1. Uvek su mi bili simpatični ovi skojevci, koliko je samo prostački lake kombinatorike u njihovom razmišljanju! Najpre viču u Beogradu – Vučiću uzmi nas, čak toliko da ga sa obe ruke hvata Dačić ne bi li mu se dodvorio. Sad isti agit prop primenjuje Dačić boranija na lokalu dobošareći preko svojih dobošara – eto nema se druge nego SNS mora sa SPS?! Ma kot to kaže? Jel Poćuta? Jel onaj što je pukao ko bas za gradonačelnika pa bi da s leđa skine Bobu Gvozdenovića? Jel to onaj što ne zna šta će sad od svog života pošto je doživeo nenadan šok i neće biti gradonačelnik? E onda sigurno SNS ne treba da ga približi ni na milimetar svojoj vlasti! Još pokušaj da se sad reciklira istrošen Dušan Mihajlović! Pa to postaje više od besmislenosti i šizofrenije. Srpska napredna stranka je u Valjevu osvojila apsolutnu vlast i to izgleda samo socijalistima tj. Poćuti nikako da postane jasno. Kad su oni držali vlast, kupovinom odbornika, tada je bilo dovoljno da imaju i jednog odbornika preko polovine pa da nijedan njihov dobošar ne klepeće da li im je osigurana većina. A sad kad su pukli proturaju da se eto bez njih ne može da vlada! Ma iš više skojevske bljuvotine.

   5

   2
 6. Ma kakvi Veljovi i DSS. Oni su još i odlični kakvi su im neki njihovi kao onaj Janko. On podbunjuje odbornike koji su prošli u skupštinu Grada da ne pristaju ni na kakvu koaliciju sa SPS. Što je, priznaćete, najrealnije u ovom trenutku. Ko će gde zasesti – videćemo. Najpre da se konstituiše Skupština i njeni organi, pa onda ostalo. Kandidati (po njihovim ličnim željama) za predsednika Gradske Skupštine su: M.Milutinović (SNS), M.Ilić (SPS), Dragana Terzić (SDPS), Radovan Vlajković (NS) i Zoran Matić (Samostalni DSS). Među prva dva kandidata valjalo bi tražiti budućeg predsednika Gradskog parlamenta. Za sekretara Skupštine već je viđen kadar SDPS Nikola Ilić, koji je taj posao već radio i to odlično (te stoga g-đa Terzić otpada kao kandidat za spikera Parlamenta). Ovi Veljovi su se već istrčali kao i g. gagić pa im ne bi trebalo dati ama baš ništa. O ostalom će se tek razgovarati. U iščekivanju razgovora proslavimo Đurđevdan i sačekajmo signale iz Prestonice.

  3

  8
  1. Zorane, ti kao SPS jasno je zašto želiš da se prišljamčite Srpskoj naprednoj stranci. Jasno je da SPS kao gubitnik, ne bira sredstva da bi se održao na vlasti samo što su se ta SPS sredstva smučila Valjevcima što su i pokazali na ovim izborima. SPS trgovci su trgovali, podmićivali, lagali, prekrajali, kršili sve norme, zakone i pravila i na kraju „sahranili“ sve male strančice čije su odbornike pokupovali. Pirova pobeda došla je glave Poćuti koji je bio glavni strateg te blatnjave politike. A što se tiče poturanja da SNS nema drugi izbor sem da uđe u koaliciju sa SPS, podsetiću samo da je taj isti SPS u Valjevu SNS-u zabio nož u leđa, beskrupulozno smenio njihove direktore, skupštinskim nasiljem donosio mnoge sporne odluke. Sa takvim ovekovečenim SPS političkim nasilnikom jasno je da ne može biti saradnje.

   5

   2
 7. Jel Pitać obukao odelo-Jeste e a kad će da im svima daju odelo na štrafte sa ispisanim rojem. Vreme je ljudi da se privedu svom staništu.

  6

  5
 8. Šta to piskarate vas dve djevojke? Pa već je napravljena konstrukcija skoro kompletne vlasti i vlasničke strukture u Valjevu. Skupština: Mića Ilić Predsednik, Klomber zamenik predsednika iste, Nikola Ilić sekretar a ona nadvokatica iz Lajićeve stranke zamenik sekretara. Gradonačelnik dr Gvozdenović, Poćuta zamenik istog, u veću po jedan iz SPS (Terzić do penzije), PUPS (Janković), DSS (Milence pekar), NS (Vlajković), JS (Dragan Popović), GG (Fazan) i neko (?) iz Vulinovog tabora. Načelnici uprava: po jedno iz redova SNS i SPS. Načelnici odeljenja – po jedno od svih koji su ušli u skupštinu. Direkcija – Pitać, Vodovod – Đ.Pavlović, Vidrak – Gagić, Pijačna uprava – DSS, turistička – SDPS, Toplana – Ivko Stojković, Dom Kulture – neko iz redova SPS (Zorica Milinković), Biblioteka – SPS, Arhiv – SNS, Agencija za poljorazvoj – SPS, Zavod za poljioprivredu – SNS, Dom zdravlja i Apoteke (PS i SNS), … Ma ima još po nešto i gotovo.

  2

  8
 9. Ahahaahhah,, hehehhehehehe.Gagic , al prvo da odlezi koju godinu u Zabeli, pa onda isto Matic Zorance { druga ptica } koja je dosla u SNS , a ko je ovaj ..gde je ovde Manda njega u Dom kulture zna radnje od tamo , mada nije los ni u Domu zdravlja { i tu zna radnje} razradjene sa kumom Zavenom !!heheeheheehhee ,ahahahahaahaa ,,juhuuuuuuuu.selo veselo , ajmo svi na prelo !1

  1

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *