nedelja, 21. jula 2024.

SNS traži smanjenje poreza na imovinu

Objavljeno: 26. novembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Srpska napredna stranka tražiće na predstojećoj sednici lokalnog parlamenta da porez na imovinu bude vraćen na prošlogodišnji nivo. Šef pravnog tima SNS Mihailo Milutinović kaže da su ovi nameti veliki za građane koji teško žive, tako da će odbornička grupa SNS predložiti da građani ove godine plate porez na imovinu i istom iznosu kao i prošle godine, kao i da porez za narednu godinu budu na nivou iz 2013. godine. Milutinović kaže da ove izmene ne bi bilo teško sprovesti u praksi i dodaje da će njihov predlog biti da se građanima koji su već platitili porez na imovinu za 2014. godinu, višak novca prebaci za narednu godinu.

O izmenjenim zonama za obračunavanje poreza na imovinu izjasniće se odbornici lokalnog parlamenta u petak, na sednici lokalnog parlamenta.

2 komentara na “SNS traži smanjenje poreza na imovinu

  1. Ovoj vlasti u Valjevu fali samo Djule (cenzurisano) invalidski penzikner Aleksa Jokić i Povlenske magle i vidici, pa da bude isto kao pre 20 godina, tu je Kaplar Stanko Poćuta Djole kknobar Jelica načelnica, Bradić koji deluje ih pozadine, Mika penzioner, a biće nam sa njima isto kao i devedesetih godina.

    0

    0
  2. Ko kaze da su porez uvecali samo 10%? Iznos koji sam prosle godine imao za kucu je 4500 din,ove godine je 8000 din…Koliko je to uvecanje….

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *