sreda, 19. juna 2024.

Sportski duh medicinara

Objavljeno: 23. juna 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Delegacija članova Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Kolubarskog okruga učestvovala je na 25. Sportskim igrama održanim u Budvi.

Delegacija od oko 50 predstavnika, sportskih entuzijasta, medicinara, zaposlenih u valjevskoj bolnici, domovima zdravlja Valjevo i Osečina i Zavodu za javno zdravlje, ostvarila je veoma zapažen sportski rezultat u jakoj konkurenciji medicinara iz cele Srbije.

U muškoj konkurenciji osvojene su zlatne medalje u košarci, malom fudbalu i šahu, a bronza u rukometu i atletici. I dame iz Kolubarskog okruga su se pokazale kao veoma dobri sportisti osvojivši bronzane medalje u rukometu i pikadu.

Svi medicinari su, osim sportskog duha, pokazali i umeće u sportskim disciplinama iako nisu profesionalni sportisti, a u poslednjih godinu i po dana su se hrabro borili sa koronom i pobedili.

Učesnici 25. Sportskih igara izrazili su veliku zahvalnost Budvi kao dobrom domaćinu i Sindikatu koji je sve to omogućio, u želji da naredne godine nastave druženje i nadmetanje u sportskom duhu, a u svoje medicinske ustanove donesu još više sportskih odličja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *