ponedeljak, 26. februara 2024.

SPREG počinje 28. marta

Objavljeno: 22. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ovogodišnji SPREG, regionalni Sajam privrede, održava se 28, 29. i 30. marta u „Omni centru“, pod sloganom „Uvek za dobar posao“. Na 16. SPREG-u, ove godine okupiće se oko 180 izlagača iz više od 60 opština i gradova Srbije. Na trodnevnoj sajamskoj manifestaciji, na oko 5.000 kvadrata i oko 110 štandova, biće najviše izlagača iz proizvodne delatnosti. Organizator SPREG-a je Agencija za marketing „Gati“.

„ Oko 110 štandova biće postavljeno u tri sajamske sale, kao i na otvorenom prostoru. I ove godine na SPREGU-u ćemo imati izlagače koji dolaze iz više od 60 opština Srbije. Tu su proizvođači iz Kolubarskog okruga, Priboja, Odžaka, Zrenjanina, Bogatića, Subotice i drugih mesta. Najviše je onih koji se bave proizvodnjom, dok su pojedini štandovi rezervisani za poljoprivrednike, koji će moći da na jednom mestu vide sve novosti vezane za ovu oblast. Dobar deo sajma zauzima Domaći trgovinski lanac (DTL), koji će ove godine dovesti brojne nacionalne proizvodjače“, rekao je izvršni direktor SPREG-a Jovan Grujić.

Ovogodišnji SPREG biće svečano otvoren 28. marta u 11 časova, a tradicionalno, tokom trodnevne sajamske manifestacije biće organizovana nagradna igra za posetioce, a oni koji budu imali najviše sreće dobiće kotao na pelet, frižider, kosilicu za travu i poklon paket DTL-a. Sajam će 28. i 29. marta za posetioce biti otvoren od 10 do 19 časova, a psolednjeg dana sajamske manifestacije od 10 do 16 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *