utorak, 28. maja 2024.

SPS pobedio u 18 mesnih zajednica

Objavljeno: 17. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Od 22 mesne zajednice, u 18 je pobedila lista sastavljena od aktivista SPS. Prema podacima valjevskih socijalalista, njihovi aktivisti su pobedili u osam gradskih i 10 seoskih mesnih zajednica. Socijalisti su pobedu odneli u mesnim zajednicama Žikica Jovanović, Andra Savčić, Popare, Stari Grad, Oslobodioci Valjeva, Nada Purić, Brđani i Gradac, kao i u Beloševcu, Babinoj Luci , Gornjem Taoru, Oglađenovcu, Pričeviću, Donjoj i Gornjoj Grabovici, Kotešici, Dupljaju i Dračiću. Lista SNS pobedila je u MZ Krušik i u Žabarima, lista DSS odnela je pobedu u Klincima, a Nove Srbije u Gornjem Lukavcu. To su podaci koje je saopštio Gradski odbor SPS, dok se valjevski naprednjaci povodom održavanja izbora u mesnim zajednicama još uvek nisu oglasili. U toj partiji nam je rečeno da će zvanične informacije imati tek sutra. Inače, izbori su održani u devet gradskih i 13 seoskih mesnih zajednica.

5 komentara na “SPS pobedio u 18 mesnih zajednica

 1. Sta ovaj lekar Mita radi sa ovim kadrovima i koji su mu kadrovi. Zoka uciteljica, ucitelj Gagic, Ivko penzioner, Sasa reprezentacija, Sulejman penzioner….. i o kojoj strucnosti i postenju dobri DR. Mita prica. Doveli nacelnika okruga nepoznaje ni delokrug posla.Ucitelji, uciteljice, penzioneri da vode ustanove, Grad, javna preduzeca.Sta je kome dobro doneo, osim sebi, dobri dr. Boba, dr. Jocicka, dr.Mika. Komsije su pokazale koliko Vas cene i postuju, nemojte se kriti iza stranke, ovo je vasa slika dobri dr. Mito.

  0

  0
 2. PA KAKVE IMAJU REPREZENTE NA FUNKCIJAMA NISU SE MOGLI NADATI BOLJEM.SVE DOBRI DOKTOR BOBA, MITA ONA UCITELJICA PA JOS PLAVUSA.GLASALE SU KOMŠIJE ZA SVOJE A NE ZA MITINE NEZNALICE.

  0

  0
 3. Ništa meni ne smetaju učitelji, učiteljice, penzioneri, iz koalicije, i mi imamo reprezente defektologe, ja sam matematičar, spikerfonof pomoćnik električar i uspešno vodimo Grad.Jedino plavušice mi smetaju i ja sam muškarac.

  0

  0
 4. U laži su kratke noge!

  SAOPŠTENJE ZA JAVNOST GRAĐANA MZ PETNICA
  Građani MZ Petnica koji žive u selima Bujačić i Petnica svakodnevno zbog odlaska na posao, u školu, do najbliže prodavnice prehrambene robe, do najbližeg autobuskog stajališta gradskog, prigradskog i međugradskog prevoza, do Petničkog jezera, do crkve u Petnici, do Petničke pećine prolaze pešice i prevoznim sredstvima putem „Smrdan – Obradovića kuće“, kao najkraćim putnim pravcem.

  Put „Smrdan – Obradovića kuće“ postoji vekovima unazad kao i uzorna domaćinstva meštana koja se nalaze na ovom putu. Više puta je raspisivan i sprovođen mesni samodoprinos za asfaltiranje ovog puta, ali put nikada nije asfaltiran u celoj svojoj dužini. Na žalost, put nije asfaltiran ni danas pa su netačne informacije koje su se pojavile u javnosti da je asfaltiran ceo deo puta prema Obradovića kućama u dužini od 750 metara. Istina je da je urađena rekonstrukcija postojećeg asfalta na delu puta od Smrdana prema Obradovića kućama u dužini od 150 metara i da je urađeno 100 metara novog asfalta, dok je ostatak od 650 metara ostao neasfaltiran prema Obradovića kućama, te nije rešen ni problem površinskih voda i odnošenja materijala sa ovog dela puta. Istina je i to da je u MZ Petnica urađeno 550 metara asfalta na putu manje širine i manje važnosti, poznatom pod nazivom „Markovića put“.

  Građani MZ Petnica se nadaju da nije „prvoaprilska šala“ obećanje zvaničnika da će se u aprilu iduće godine nastaviti asfaltiranje puta „Smrdan – Obradovića kuće“ i da će biti ispravljena višedecenijska nepravda prema velikom broju građana koji i dalje gaze blato na putu „Smrdan – Obradovića kuće“, dok je asfaltirano više sokaka i puteva manje važnosti u prethodnom periodu u MZ Petnica i to bez odluke Skupštine i Saveta MZ Petnica.

  GG GRAĐANA
  MZ PETNICA

  U prilogu dostavljen spisak imena za potpisom preko 100 građana koji objavljuju ovo saopštenje i svakodnevno prolaze putem „Smrdan – Obradovića kuće“.

  1

  0
  1. Svaka čast građanima MZ Petnica koji su pokazali da ih niko ne može da pravi budalama i širi laži da je nešto urađeno kad nije!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *