subota, 20. jula 2024.

SPS traži smenu ili ostavku direktora Vodovoda

Objavljeno: 14. jula 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski socijalisti zatražili su smenu ili ostavku direktora JKP „Vodovod“ Ivana Filipovića  zbog nesposobnosti tog preduzeća, navodeći da već tri meseca nisu završeni radovi u Ulici Ljube Kovačevića.

„Zbog nestručnosti i nesposobnosti tražimo smenu ili ostavku Ivana Filipovića. Jedna ulica od 300 metara, koja u tehničko-tehnološkom smislu uopšte nije zahtevna, se rekonstruiše tri puna meseca, i to je zaista nezabeleženo i nezapamćeno u valjevskoj istoriji. Očekivali smo da ’eksperti’, kakvima se predstavljaju, jednu, u tehničko-tehnološkom smislu, skromnu ulicu završe brzo, lako i jednostavno. Ispostavilo se da je to ozbiljan poduhvat za njih. Poručujem gradonačelniku da se ekspert ne postaje tako što vam stranka kaže da ste ekspert, već tako što završite školu ili diplomirate na odgovarajućem fakultetu. Sa ovakvim ‘ekspertima’, nažalost, nećemo daleko dogurati”, rekao je šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Đorđe Pavlović.

Djordje Pavlović

Pavlović je dodao da je jedino što pokreće valjevsku vlast jesu konferencije za novinare odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada, jer su se, kao i pre dva meseca, baš u danu kada su oni zakazali konferenciju za novinare, u toj ulici pojavili radnici i mehanizacija „Vodovoda“.

On je poručio da se nada da će radovi u Ulici Ljube Kovačevića uskoro biti završeni, a da će na narednoj sednici lokalnog parlamenta direktor „Vodovoda“ biti smenjen ili će sam podneti ostavku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *