sreda, 24. jula 2024.

Srbija dobila novi veliki festival- Forest Fest

Objavljeno: 2. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Novi veliki festival koji će se održati od 8. do 12. juna u mioničkom selu Paštrić, na samoj obali reke Ribnice ima tendeciju da osvoji regionalnu trance scenu! Sa ciljem da posetiocima pruži vrhunski vizualni i audio ugođaj ovaj festival će ugostiti preko 77 izvođača, umetnika, akrobata i izlagača iz Srbije i celog sveta, a nesvakidašnjem spoju netaknute prirode i trance muzike prisustvovaće hiljade posetilaca.

Izvođači iz 25 zemalja će predstaviti najrazličitije žan rove kao što su: Etno trance, Psychedelic trance, Morning trance, Ambient, Chill out, Alternative, a nastupiće svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru rec.), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.)… i mnogi drugi poznati izvođači.

Osim u svetskom zvuku posetioci će imati prilike da uživaju u velikom broju umetničkih sadržaja poput akrobacija sa vatrom, prodajnih izložbi ručno rađenog nakita, odeće, kozmetike, gipsanih figura i slika, dok će hedonisti i ove godine imati priliku da isprobaju hranu i piće iz raznih zemalja sveta (Egipat, Italija, Francuska…), kao i da posete Banju Vrujici.

Ljubitelji prirode će uživati u kampovanju pored reke, obilasku pećine, Muzeja kamena, Kumove česme i brojnih lokaliteta , a za turiste  i  posetioce koji žele da iskoriste sve prednosti ove fantastične destinacije i upoznaju sa načinom života na selu , moguće je noćenje u seoskim  domaćinstvima o čemu se mogu informisati na www.mionicaturizam.rs.

I ove godine festival u šumi poziva porodice da zauzmu svoje mesto pored reke i nudi bogat program za najmlađe posetioce: takmičenja, kreativne radionice, druženje sa vršnjacima i domaćim životinjama, boravak na svežem vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, domaću kuhinju, nadzor vaspitača sa višegodišnjim iskustvom.

Ovaj festival pokrenula je organizacija Digital Nexus iz Valjeva, internacionalna organizacija TECHNOKRATA u saradnji sa Turističkom organizacijom Ribnica, opštinom Mionica i Turističkom organizacijom Srbije.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *