subota, 20. aprila 2024.

Srebrna medalja za valjevske karatistkinje

Objavljeno: 4. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na međunarodnom turniru Zlatni pojas u Čačku, na kome je nastupilo oko 120 klubova iz Srbije i 15 klubova iz inostranstva sa oko 1.000 takmičara, valjevske karatistkinje Karate klub 014 Valjevo ostvarile su zapažen rezultat.

Jedini karate klub iz Valjeva, Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa pet takmičara koji su dobili pozivnicu od reprezentativnih selektora. U kategoriji pionirke 2011. godište nastupila je Sara Nešić, koja je posle kvalitetnog nastupa ipak ostala bez odličja.

U kategoriji ženske nade 2009. godište nastupile su četiri takmičarke, Ana Živanović klasa C, Anđela Mitrović klasa D, Tamara Dražić i Ivana Matić u apsolutnoj. Sve takmičarke su dale svoj trenutni maksimum.

U kategoriji kata timova ženske nade apsolutna klasa nastupile su Ana Živanović, Ivana Matić i Tamara Dražić, koje su, u veoma teškoj konkurenciji pored 12 kata timova, uspele da uđu u finale i osvoje drugo mesto u ukupnom plasmanu.

„Uzimajući u obzir da je ovaj jako zahtevan turnir došao samo pet dana nakon veoma iscrpnog ciklusa kvalifikacija i nastupa na državnom prvenstvu, uprava kluba i trenerski tim veoma su zadovoljni postignutim rezultatom“, saopšteno je iz valjevskog karate kluba.

Uprava kluba i trenerski tim Vladan Živanović, Predrag Branković, Marina Goloskoković, Milenko Lukić, Milan Lepojević i Jovana Marković, pozivaju roditelje i zainteresovanu decu, da dođu u veliku salu Partizan utorkom i četvrtkom od 20 časova da treniraju sa najboljima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *