utorak, 23. jula 2024.

Šta je valjevski: Biblijski prizor u centru Valjeva- građanima se ukazao premijer Vučić!

Objavljeno: 28. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Šta je valjevski: Biblijski prizor u centru Valjeva- građanima se ukazao premijer Vučić!

VALJEVO- Fotografija premijera Vučića kako šeta centrom Valjeva od juče kruži društvenim mrežama, a korisnici je masovno šeruju uz komentare da je ovo siguran dokaz da će se nešto bitno desiti! Na fotografiji čija autentičnost nije potvrđena i lako se može desiti da je u pitanju fotošop, premijer se šeta pored Medicinske škole, a prati ga i nekoliko ministara. Da li je ovo istina ili je možda posredi i fotomontaža? Ostavljamo vas da procenite sami, da li je premijer konačno saznao gde se nalazi Valjevo i posetio nas ili je u pitanju samo nečija kreativna šala.

 

O AUTORU

Ovo je nova humoreska autora Marka Lazića. Marko je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

3 komentara na “Šta je valjevski: Biblijski prizor u centru Valjeva- građanima se ukazao premijer Vučić!

  1. Kako se vi lepo sprdate sa ovim narodom, a na prave probleme koje more ovaj grad okrecete ledja. To sto nam je privreda razorena u poslednjih 15 godina i sto jedino Krusik od preduzeca radi to vama nije bitno… Vazno je da se kritikuje opozicija a vlast neka radi kako ume!

    65

    8

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *