utorak, 21. maja 2024.

Šta je valjevski: Najposećenija turistička atrakcija-Valjevska trijumfalna kapija!

Objavljeno: 6. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon više meseci gradnje završena je prava A1 faza izgradnje Valjevske trijumfalne kapije u okviru projekta „Valjevo na hlebu i vodi“!

Iako je od otvaranja prošlo samo nekoliko dana veliki broj turista je već posetio ovu atrakciju. Stojan Mazalica, direktor firme „Valjevo na hlebu i vodi“, se nada da broj poseta neće opadati u budućnosti i da će naša trijumfalna kapija postati jedno od obeležija Srbije pa i celog Balkana.

Preduzetnici koji imaju svoje lokale u blizini objekta zadovoljno trljaju ruke! U razgovoru sa vlasnicom obližnje ćevadžbice „Ćevapčić“ Milicom Ćevapčić sazanali smo da je prodaja porasla za neverovatnih 0,81% posto, a zbog navale morala je da produži i radno vreme objekta. Svih 0,5 hotela u gradu su puni do poslednjeg mesta, pa se posle ko zna koliko godina čeka u redu za slobodan krevet!

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *