utorak, 25. juna 2024.

Šta je valjevski: Naučnici u Domu zdravlja pronašli tragove civilizacije stare 250 miliona godina

Objavljeno: 4. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Neverovatan „kameni park“, čija starost se proteže na pola milijardi godina, nađen je u središnjem delu Doma zdravlja u Valjevu. Naučnici, proučivši nalaz, došli su do zaključka da je pre nas na planeti Zemlji postojala naprednija civilizacija. „Kameni park“ su pronašli radnici koji su angažovani da počiste prostor. Nalaz je bio dat na proučavanje. Rezultati su objavljeni pre neki dan: prema aktu geološke naučne ekspertize, koja je rađena na katedri za geologiju i minerologiju Univerziteta za gubljenje vremena u Ljigu, starost kamena iznosi više od 250 miliona godina, što potvrđuje verziju da je u to vreme na planeti postojao život i da su već tada postojale visoke tehnologije, koje tek treba otkriti. Naučnici planiraju da u skorije vreme javno objave detalje istraživanja.

 

O AUTORU

Ovo je nova humoreska autora Marka Lazića. Marko je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Jedan komentar na “Šta je valjevski: Naučnici u Domu zdravlja pronašli tragove civilizacije stare 250 miliona godina

  1. Sta sve niste jos otkrili u tom famoznom Domu zdravlja , ali radi se na tom i mogu vam reci ide dobro.Javnost ce biti na vreme obavestena.

    4

    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *