ponedeljak, 24. juna 2024.

Šta je valjevski: Otkrivamo kako će izgledati „nova“ zgrada Gimnazije

Objavljeno: 30. septembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVOJedna od vesti koje su obeležile predhodnu nedelju je svakako najava da rukovodstvo Gimnazije planira da ovu školu preseli u novu zgradu koja bi se nalazila na prostoru sadašnje kasarne „Kadinjača“. Kao što ste navikli, portal Patak online je uvek za korak ispred drugih, te vam prvi ekskluzivno donosimo izgled „nove“ zgrade Gimnazije.

slika2

„Nova“ zgrada zadovoljava sve potrebe moderne srednjoškolske ustanove- sadrži dovoljan broj kabineta, uključujući i posebne kabinete za muzičko, likovno i strane jezike; pristojno opremenljenu salu za fizičko sa svlačionicama, a tu je i najlepše školsko dvorište u Valjevu. Nadamo se da će svi budući učenici i profesori sa zadovoljstvom koristiti „novu“ zgradu u decenijama koje dolaze.

 

Autor: Marko Lazić

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *