nedelja, 26. maja 2024.

Šta je valjevski: Večeras tradicionalna „trka za klupe“

Objavljeno: 17. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tradicionalna trka za slobodne klupe u parku pored Kolubare održaće se večeras sa početkom u 21 čas. Start trke je ispred kioska, na početku parka, gde će se takmičari okupiti nešto ranije. Kao i svake godine primenjivaće se čuveno pravilo- ko pre klupi njemu klupa! Trka u ekipnoj konkurenciji za slobodna mesta na podzidi počinje nešto kasnije, oko 21.30 časova.

Uprkos maturskim proslavama, prijemnim ispitima i ispitnim rokovima organizatori očekuju dobar odziv takmičara i ističu da je na generalnoj probi trke, prošle nedelje, bilo skoro 100 učesnika. Pobednike očekuje vredne robne i novčane nagrade, a za sve učesnike biće obezbeđeni prigodni pokloni.

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.