četvrtak, 18. aprila 2024.

Stigli novi kontejneri

Objavljeno: 6. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu je, na više lokacija, raspoređeno 60 novih kontejnera. Kontejneri, poput onih u Beogradu, koji imaju „papučica“ za otvaranje poklopca, stigli su i u naš grad. Novi kontejneri zamenili su stare i dotrajale, a na svakom kontejneru je postavljen zaštitni znak „Vidraka“. Direktorka tog JKP Slađana Marković kaže da je vrednost ove investicije dva miliona dinara.

„Nabavili smo 60 novih kontejnera, jer su stari bili u lošem stanju. Novi kontejneri imaju imaju polugu za podizanje poklopca, koja se pritiska nogom, tako da su ruke građanima potpuno slobodne da ubace smeće. Nakon ubacivanja smeća poklopac automatski pada, a kontejner se zatvara. Apelujem na građane da u kontejnere ne bacaju žar, jer to nam pravi veliki problem“, poručila je direktorka „Vidraka“.

2 komentara na “Stigli novi kontejneri

    1. Ova što je vd dir. govori onoliko koliko i zna a iz priloženog vidimo koliko je to. Šta će žena, svaki dan mora po mišljenje u fazaneriju i kad ona i mali moler na školovanju dobiju koordinate, trk nazad u „Vidrak“ da prebroje kako i kome ide 3,5,7. Ko bi rekao da ima posla za organe gonjenja.

      11

      0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *