četvrtak, 25. jula 2024.

STOP SHOP Valjevo slavi uz šoping, veštačku stenu i mnogo zabave

Objavljeno: 24. avgusta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- STOP SHOP Valjevo, austrijske kompanija IMMOFINANZ, tokom vikenda, od 26. do 28. avgusta obeležava šest godina poslovanja uz dobru zabavu i šoping, a posetioce čeka atraktivni izazov – penjanje na veštačku stenu.

Popularni Prljavi Inspektor Blaža je i za ovaj ritejl park snimio rođendanski video sa muzičkom čestitkom i pozivom posetiocima da se pridruže trodnevnoj proslavi u Valjevu. Sve generacije ponovo će imati priliku da bezbedno uživaju u specifičnom iskustvu penjanja na interaktivnu veštačku stenu, čije elemente mogu nabaviti u STOP SHOP-u i primeniti u kućnim uslovima.

Istovremeno, najmlađe čeka sportski poligon za zabavu i razvijanje spretnosti. Svi posetioci mogu da uživaju u sjajnom šopingu po slavljeničkim cenama (26.-28. avgust), a tu nije kraj iznenađenjima u Valjevu – jer STOP SHOP uvek slavi rođendan uz poklone!

Takođe, svi posetioci ritejl parka pozvani su da učestvuju u Fejsbuk konkursu „Vreme je za rođendan!“ – da se fotografišu u STOP SHOP Valjevo sa kratkim tekstom zašto vole da kupuju tamo i u čijem društvu.

Troje autora najzanimljivijih postova, po izboru žirija, STOP SHOP će obradovati vaučerima. Na Instagram konkursu „Napravi STOP SHOP rođendansku čestitku“, za tri najkreativnije želje, takođe će biti dodeljeni poklon kuponi.

Sve detaljnije informacije o rođendanskim danima u Valjevu, kao i sve o akcijama u STOP SHOP-u  možete naći na FacebookInstagram profilima ritejl parka.

PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *