ponedeljak, 24. juna 2024.

„Stop šop“ u Valjevu nema upotrebnu dozvolu

Objavljeno: 18. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- „Stop šop“, koji bi sutra trebalo da bude otvoren u Valjevu, na prostoru nekadašnjeg „Remonta“, još uvek nije dobio upotrebnu dozvolu, saznaje Patak online. Ritejl park, u kome će svoje proizvode prodavati mnogi lanci koji do sada nisu bili prisutni na valjevskom tržištu, sudeći po najavama na društvenoj mreži Fejsbuk (https://www.facebook.com/events/931914296877497), biće otvoren sutra. Prema tim najavama, radnje koje će raditi u okviru „Stop šopa“, spremile su specijalne popuste za kupce tokom sutrašnjeg dana. Zvanične informacije o tome da će sutra početi da radi „Stop šop“ nisu stigle do valjevskih medija.

Zamenik gardonačelnika Valjeva Žarko Kovač za Patak online kaže da je i on nezvanično čuo da će „Stop šop“ biti otvoren sutra u Valjevu, ali zvanična informacija, niti pozivnica za otvaranje prvog ritejl parka u Valjevu, nije stigla do predstavnika Grada. „Mi smo samo dobili pozivnicu od prodavnice ‘Pertini’, koja za sutra najavljuje otvaranje. Međutim, po dostupnim informacija ‘Stop šop’ nije dobio upotrebnu dozvolu, tako da ne može ni da počne sa radom“, rekao je Kovač.

Zvaničnu informaciju o tome da li će „Stop šop“ biti otvoren sutra u Valjevu još uvek nismo dobili od predstavnika austrijske kompanije „Immofinanz“.

Austrijska kompanija „Immofinanz“ izgradila je  „Stop- šop“ u Valjevu i to im je treći objekat te vrste u Srbiji. „Stop šop“ u Valjevu ima oko 6.100 kvadrata  prodajnog prostora i 170 parking mesta. U „Stop šopu“, prema ranijim najavama, posao bi trebalo da dobije 90 ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *