petak, 21. juna 2024.

Sutra policijski defile u Valjevu

Objavljeno: 25. septembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Po prvi put žitelji Valjeva i Uba imaće priliku da sutra vide svečani defile policijskih snaga. Kako saznajemo, policijskom defileu u Valjevu prisustvovaće i prvi čovek policije Nebojša Stefanović. Svečani defile u Valjevu će početi sutra tačno u podne. Defile će krenuti ispred Gradske uprave, zatim Karađorđevom ulicom pored Osnovnog i Višeg suda do Trga Desanke Maksimović. Priliku da prvi vide defile policije imaće građani Uba, a potom i građani Valjeva, kada će gradskim ulicama proći pripadnici više sektora policije, od specijalnih jedinica policije, do konjice i policijskog orkestra. Na defileu će biti prikazana i borbena vozila MUP Srbije. Nakon defilea na Trgu Desanke Maksimović biti izvedene pokazne vežbe specijalne jedinice policije.

Za vreme trajanja defilea sutra će u periodu od 11 do 13 časova u Valjevu će za saobraćaj biti zatvorene centralne gradske ulice i to deo Karađorđeve ulice od raskrsnice sa Sinđelićevom do ulice Vojvode Mišića i Vuka Karadžića od raskrsnice sa Pantićevom do ulice Pijačni kej.

Jedan komentar na “Sutra policijski defile u Valjevu

  1. Policajci paradiraju i defiluju, lopovi i prevaranti uživaju. Ko je u Valjevu odgovarao za PRIVREDNI KRIMINAL, pored ovakvih što paradiraju nikada niko neće. Bolje da zatvlride policiju u Valjevu koja se bavi privrednim kriminalom, džaba ih plačate.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *