nedelja, 26. maja 2024.

Suvoborska kao seoski put

Objavljeno: 25. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Više od mesec dana je raskopan deo Suvoborske ulice. Ova veoma prometna deonica sada više podseća na seoski put, nego na gradsku ulicu. Ulica, pored toga što je nebezbedna za učesnike u saobraćaju, predstavlja ruglo grada. U Gradskoj direkciji kažu da je za Suvoborsku ulicu zaduženo JP “Kolubara”, koje je dužno da je, nakon izvedenih radova, vrati u prvobitno stanje. Direktor tog preduzeća Miodrag Marković u izjavi za “Patak” ne spori da je njihova obaveza da nakon radova na postavljanju regionalnog cevovoda vrate deo Suvoborske ulice u prvobitno stanje, međutim, on kaže da ulica neće biti asfaltirana sve dok ne počne građevinske sezona i dok ne prorade asfaltne baze u našem kraju.

U Gradskoj direkciji kažu da će, ukoliko u najkraćem roku ne bude asfaltiran deo Suvoborske ulice, taj posao uraditi oni, a da će račun biti ispostavljen JP “Kolubara”. Dok se taj posao ne završi vozačima se savetuje dodatni oprez na toj deonici.

Jedan komentar na “Suvoborska kao seoski put

  1. Svaka čast na ovom tekstu! Upravo je tako jer mi danima i mesecima gacamo po preoranoj ulici u 21 veku! Sramota onih što se zovu Direkcija za izgradnju Valjeva! Vade se na one njihove što sede u JP „Kolubari“, na one parazite koji primaju basnoslovne plate . I jedni i drugi su sramota i bruka za grad Valjevo!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *