subota, 20. jula 2024.

Sve za školu na jednom mestu – u vašem STOP SHOP-u

Objavljeno: 10. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Počela je nova školska godina sa novim nadama i željama, a STOP SHOP i dalje ostaje pravo mesto za opremanje školaraca i cele porodice. Uz dobru ponudu, najpopularniji brendovi su pripremili popuste i akcije, a posetioce ovih ritejl parkova očekuju zanimljivi pokloni, dečije radionice i brojna iznenađenja.

Sve kombinacije za „povratak u školu” na jednom mestu najbolja su preporuka za sjajnu kupovinu u STOP SHOP ritejl parkovima. Takođe, u okviru “zabavne škole”, najmlađe očekuju kreativne radionice na kojima će učiti kako da naprave slagalice ili čestitke, a za najmaštovitije spremljeni su posebni STOP SHOP pokloni.

Posetiocima ritejl parkova biće podeljen „Moj STOP SHOP vodič“ sa informacijama o najboljim ponudama školske i sportske opreme u centru, ali i stranicama za beleške, školskim rasporedom, savetima i zanimljivostima.

Tu su ponovo i zanimljivi konkursi na društvenim mrežama. Po izboru žirija autori najkreativnijih fotografija i kratkog teksta iz STOP SHOP-a na temu „zašto se radujete početku škole“ (Facebook) ili fotografija i odgovora na pitanje „zašto je škola kul“ (za Instagram) dobiće  poklone – vaučere vrednosti po 2.000 dinara.

Bezbedan šoping u STOP SHOP ritejl parkovima potvđuje sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama, međunarodnog Centra za bezbednu kupovinu (SSC). Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu www.stop-shop.com, kao i na zanimljivom „STOP SHOP Kutku” kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *