petak, 14. juna 2024.

Telekom na novoj adresi

Objavljeno: 1. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Poslovnica Telekoma Srbija u Valjevu je preseljena i sada je na novoj adresi, u Karađorđevoj ulici br. 64, na Gradskom trgu, u lokalu nekadašnjem lokalu Agrobanke. Kako je saopšteno iz te kompanije, korisnike očekuje moderno dizajniran prostor koji je podeljen po vrstama ponude i proizvoda, a u kojem na licu mesta mogu da isprobaju sve uređaje iz ponude Telekoma Srbija. Radno vreme poslovnice Telekoma Srbija u Valjevu je od 8 do 21 čas radnim danima, a subotom od 8 do 17 časova.

Poslovnica Telekoma je preseljanja u lokal koji do pretprošle godine bio u vlasništvu Agrobanke. Taj lokal je banka u stečaju prodala Miodragu Simiću, sinu penzionisanog policijskog generala i savetnika predsednika Srbije Milorada Simića. Lokal od 190 kvadrata na najekskluzivnijoj lokaciji u centru Valjeva je prodat za 90.000 evra, po duplo nižoj ceni od one po kojoj je taj lokal 2009. godine Agrobanka kupila od Valjevske banke u stečaju. Mlađi Simić je kvadratni metar poslovnog prostora u samom centru Valjeva platio 476 evra.

 

 

 

2 komentara na “Telekom na novoj adresi

  1. O ovome su demokrate govorile jos prosle godine. Ispostavilo se da su u pravu. Kako vreme odmice sve su vise u pravu.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *