petak, 12. aprila 2024.

Tomislav Nikolić u petak u Valjevu

Objavljeno: 28. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ove sedmice posetiće Valjevo. Ovo je drugi put za kraće vreme da prvi čovek države dolazi u Valjevo, a razlog, prethodnog i ovog puta je obeležavanje stogodišnjice Valjevske bolnice, koje se održava pod pokroviteljstvom predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Tim povodom Nikolić u petak stiže u Valjevo, gde će obići izložbu u Istorijskom arhivu. Otvaranje stalne izložbene postavke „Stradanje i humanizam. Valjevska bolnica 1914–1915.“, čiji je autor Velibor Vidić, zakazano je za petak u 16:30 časova u arhivu. Nakon toga u Centru za kulturu će biti održana međunarodna naučna konferencija, na kojoj će govoriti i predsednik Tomislav Nikolić.

3 komentara na “Tomislav Nikolić u petak u Valjevu

 1. Na konferenciji za medije autor izložbe Velibor Vidić je rekao u vezi ove izlozbe: „Oona je rezutat dugog istraživanja“.
  Da li je bas tako?
  U proslogodisnjem izvestaju o radu Arhiva nije bilo ni reci o ovoj izlozbi i istrazivanjima vezanim za nju.
  Da stvar bude jos neobicnija, o ovoj izlozbi i istrazivanjima koja je prate nije bilo ni jedne jedine reci ni u programu rada Arhiva za ovu 2015. godinu, koji je usvojen na Skupstini pre manje od pola godine!
  Ocigledno je da tu nesto bas i nije onako kako su ucesnici ove konferencije zeleli da predstave. Da se iza brda nesto drugo valja.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *