ponedeljak, 22. jula 2024.

Tomislav Nikolić u „tajnoj“ poseti Krušiku

Objavljeno: 29. aprila 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravio je juče u kratkoj poseti valjevskom “Krušiku”. Razlozi posete vojnoj fabici nisu poznati, niti su o dolasku prvog čoveka Srbije u Valjevo bili obavešteni gradski čelnici, niti mediji. Nije poznato koji su razlozi posete predsednika države vojnoj fabrici, jer nikakvo zvanično saopštenje nije izdato nakon njegovog obilaska “Krušika”. Nije poznato ni da li je predsednik države tokom boravka u Valjevu posetio Gradski odbor SNS ili razgovarao sa funkcionerima te stranke.

Direktor najveće valjevske fabrike Mladen Petković potvrdio je  da je razgovarao sa predsednikom Nikolićem. „Predsednik je došao da se upozna sa situacijom u ‘Krušiku’, kakvi su nam pravci razvoja i poslovanja i koliko on može da pomogne u vezi budućih investicija“,  kaže Petković koji nije želeo da precizira da li je poseta predsednika Srbije bila nenajavljena ili je pripremljena ranije.

Ovo nije prvi put da državnici iz redova SNS tokom, doduše, retkih poseta Valjevu potpuno zaobilaze gradsko rukovodstvo, koje u Valjevu predvodi SPS. Prilikom nedavne posete Valjevu ministarka Zorana Mihailović je došla u gradsku kuću da bi se uverila da li su službe osposobljene za izdavanje građevinskih dozvola u kratkom vremenskom roku, ali o svom dolasku nije obavestila gradske čelnike, pa je gradonačelnik Stanko Terzić kada je čuo da je ministarka Mihailović u prizemlju gradske kuće sišao u hol, međutim ministarka je tada već napustila zgradu i otišla na železničku stanicu.

7 komentara na “Tomislav Nikolić u „tajnoj“ poseti Krušiku

 1. Pa moze covek da dodje u Valjevo i privatno,ne mora da se javlja nikome,nema tu nekih problema.Ako je dolazio,docice opet.

  0

  0
   1. A što ne može, posebno ako je predsednik? Jok, nego je trebalo da se javi Poćuti, Stanku i Kovaču? I čemu ocena da je došao tajno? Došao je predsednik Nikolić tamo gde je hteo i imao potrebu da dođe. tamo gde nije i s kim nije hteo da se sreće, nije išao. Jasno k o beli dan!

    0

    0
  1. Kao prvo: Krusik nije najveca fabrika u Valjevu, vec jedna od vecih. Nekada je bila najveca, ali su je isti ovi u drugom odelu upropastili. Kao drugo, mozda je covek svratio da poseti (cenzurisano) familiju, pa usput, da ne bude providno, kao poseti i neki kolektiv koji ne proizvodi rakiju.

   0

   0
 2. Ako se dobro sećam, on je sada vanstranačka ličnost.
  Prema tome, nema potrebe da posećuje bilo koju stranku.

  0

  0
 3. Nije dosao slucajno, savetnik za bezbednost zna sta treba da radi i za koga treba da radi, a i Mika Jokic dobija instrukcije sta se radi. Vise da napisem NE SMEM. Pozz od TAJKUNA.

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *