četvrtak, 29. februara 2024.

Topli radijatori i pre početka grejne sezone

Objavljeno: 8. oktobra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska toplana, foto: Patak online
Gradska toplana, foto: Patak online

VALJEVO- Valjevska toplana počela je jutros da greje stanove i poslovne prostore na daljinskom sistemu grejanja. Grejanje je pušteno ranije zbog niskih temperatura, iako zvanična zimska sezona počinje idućeg ponedeljka, 15. oktobra, kaže za portal Patak online direktor Gradske toplane Janko Gagić.

„Jutros je počelo grejanje i radijatori će biti toplo i narednih dana, bez obzira na to što grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra. Potrošači mogu da očekuju celodnevno grejanje, sa smanjenim kapacitetom, s obzirom na to da će narednih dana biti niske temperature. Na startu grejne sezone zabeležilo smo više pojedinačnih kvarova, koje naše ekipe rešavaju na terenu. Takođe, grejanje nije pušteno u Domu zdravlja, a taj problem će biti rešen vrlo brzo“, rekao je Gagić.

Gradska toplana greje oko 400.000 stambenog i poslovnog prostora. U Toplani kažu da su potpisali ugovor o kontinuiranoj isporuci komprimovanog gasa za novu grejnu sezonu.

Potrošači na daljinskom sistemu grejanje će i u novoj sezoni plaćati po istoj ceni kao lane. U Gradskoj toplani kažu da neće doći do povećanja cene grejanja, iako je grejanje poslednji put poskupelo pre osam godina.

2 komentara na “Topli radijatori i pre početka grejne sezone

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *