nedelja, 23. juna 2024.

U junu nastavak radova na školi u Brđanima

Objavljeno: 6. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Radovi na izgradnji škole u Brđanima biće nastavljeni u junu. Ministarstvo prosvete je za nastavak radova ove škole, koja se gradi 15 godina, obezbedilo 103,2 miliona dinara kroz program modernizacija škola u Srbiji. Radovi su povereni preduzeću “Modulor” iz Zemuna. Kako je najavljeno, sa ovim novcem biće u potpunosti završena škola u Brđanima, dok je lokalna samouprava obezbedila 57 miliona dinara za parterno uređenje. Zamenik gradonačelnika Valjeva Žarko Kovač kaže da će novcem iz državnog budžeta biti izvedeni završni radovi na školskom objektu koji se već godinama gradi.

Nakon tih radova preostaje još opremanje škole, za šta je potrebna ogromna svota novca, a za sada nije izvesno kako će i iz kojih fondova lokalna samouprava obezbediti novac za taj posao.

Kako saznajemo, beogradsko preduzeće  “Modulor”  dobilo je posao na izgradnji 30 škola u Srbiji, tako da će morati da angažuju podizvođače radova po svim gradovima i opštinama, uključujući i Valjevo. Škola u Brđanima ima oko 5.500 kvadrata, počela je da se gradi pre 15 godina i bila je jedno od glavnih obećanja SPS.

Jedan komentar na “U junu nastavak radova na školi u Brđanima

  1. Super te je u gradu sve u savršenom redu i sad kreće SPS čerupanje budžeta i izborno glancanje! Srećom te je Direkcija rešila razlokane puteve i klizišta, srećom te su se (cenzurisano) iselile iz gradskih stanova i ustupile ih mučenim socijalcima, posebno je super jer grad ne rasprodaje imovinu, ne prodaje Dom vojske da zakrpi (cenzurisano)…Srećom te nemamo mlohavog na vrhu i drugog mladog što mu dahće za vratom, Presne snage i poteza kojima razorava sve što liči na grad, njegov duh i obraz. Srećoma što nam Presni pušta sapunice o tržnici, Finskom fakultetu, filmskom gradu, spalionici smeća, ma srećom što se i nama sreća osmehuje i što ćemo im zauvek videti leđa!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *