subota, 20. jula 2024.

U Lidlu još uvek ne otkrivaju kada stižu u Valjevo

Objavljeno: 17. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prošlog leta nemački trgovinski lanac Lidl je kupio zemljište u Valjevu za otvaranje još jednog njihovog maloprodajnog objekta u Srbiji. „Lidl“ će biti otvoren na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“, na raskrsnici Vladike Nikolaja i Pop Lukine ulice. U Lidlu, međutim, još uvek ne otkrivaju kada će u Valjevu biti otvoren maloprodajni objekat.

„Možemo da potvrdimo lokaciju za našu prodavnicu u Valjevu, na raskrsnici ulica Vladike Nikolaja i Pop Lukine. Radujemo se što ćemo u budućnosti biti u prilici da i građanima Valjeva ponudimo najbolji odnos cena i kvaliteta, kao i brzu i jednostavnu kupovinu. Odluka o početku izgradnje i datumu otvaranja prodavnice biće naknadno doneta, a javnost i potrošači blagovremeno obavešteni“, naveo je Lidl Srbija u odgovoru dostavljenom portalu Patak online.

Nemački trgovinski lanac Lidl u Srbiji ima 37 maloprodajna objekta.

Foto: Lidl

3 komentara na “U Lidlu još uvek ne otkrivaju kada stižu u Valjevo

  1. Nece ni Gvozdenovic sugo.. Tako da gospodine Selimire, neces se ni ti dugo pitati da li ces ih pustiti ili ne.. Docice neko kko nije pohlepan na novac pa ga neces moci kupiti..

    14

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *