nedelja, 21. aprila 2024.

U okrugu novih 120 slučajeva infekcije koronom

Objavljeno: 16. novembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Još jedna osoba u Valjevu preminula je zbog infekcije korona virusom, a pozitivan nalaz za poslednja 24 sata pronađen je kod još 120 osoba u Kolubarskom okrugu, pokazuju poslednji podaci iz izveštaja Zavoda za javno zdravlje.

Novih slučajeva zaraze u Valjevu je 74, u Mionici je 16 novopozitivnih, u Ljigu 13, u Lajkovcu deset, u Ubu šest i u Osečini jedna osoba. Na bolničkom lečenju je 85 osoba. Od toga Valjevaca je 68, iz Ljiga pet, iz Mionice i Uba po četiri i iz Lajkovca i Osečine po dve osobe.

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na poslednjoj sednici, između ostalog, preporučio roditeljima da ukoliko imaju uslova, decu naredne dve sedmice ne dovode u obdanište.

Nakon sednice, saopšteno je da Predškolska ustanova „Milica Nožica“ Valjevo treba da nastavi rad u objektu „Zvončić“ sa grupama dece i zaposlenim licima koji nisu bolesni ili u izolaciji uz dosledno sprovođenje svih protivepidemijskih mera za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 koje je naložio Krizni štab, resorna ministarstva i Zavod za javno zdravlje Valjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *