subota, 20. aprila 2024.

U Osečini Dan žalosti

Objavljeno: 30. decembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OSEČINA-  U Osečini je danas Dan žalosti. Predsednik te opštine Nikola Tomić je doneo odluku da se 30. decembar proglasi za Dan žalosti zbog tragične smrti Nemanje Aćimovića  (20) u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Draginju, kada je nastradalo i još dvoje mladih ljudi iz Valjeva, zbog čega je juče u gradu na Kolubari bio Dan žalosti.

Žitelji Kolubarskog okruga tuguju za Ognjenom Pejićem (21) i Irenom Maksimović (20) iz Valjeva, kao i Nemanjom Aćimovićem (20) iz Osečine, koji su poginuli u direktnom sudaru sa kamionom, u selu Draginje, na putu Šabac-Valjevo.

Nemanja je bio za volanom putničkog vozila „pežo 307“, koji je na pravom delu puta, iz nepoznatih razloga, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom, koji je dolazio iz suprotnog smera.

Istragom će biti utvrđeno kako je došlo do ove stravične nesreće, a kako saznajemo, na licu mesta nije bilo tragova kočenja „pežoa 307“, koji je nakon sudara sa kamionom završio u obližnjem kanalu.

Nastradali u saobraćajnoj nesreći biće sahranjeni danas. Ognjen Pejić će biti sahranjen danas u Valjevu, Irena Maksimović na groblju u Ražani, a Nemanja Aćimović u Osečini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *