subota, 20. jula 2024.

U ponoć ističe rok za predaju lista

Objavljeno: 8. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rok za predaju lista za lokalne izbore, zakazane za 24. april, ističe u ponoć. Gradska izborna komisija do sada je potvrdila pet izbornih lista, dok je odbačena lista Grupe građana „Pokret za Valjevo GO DSS“. Liste su za sada potvrđene kolicijama koje predvode SNS, DS, SPS, Radnički pokret Valjevo i Grupi građana „Pobeda“. Izbornu listu je predao i Pokret za Valjevo, ali Gradska izborna komisija nije prihvatila tu listu zbog manjkavosti. Kako je objašnjeno, problem je u nazivu liste „Pokret za Valjevo GO DSS“, odnosno u tome što se u nazivu liste pominje DSS. Njima je dat rok da isprave uočene nepravilnosti, a priliku za to imaju do ponoći, do kada traje predaja izbornih lista za predstojeće lokalne izbore.

4 komentara na “U ponoć ističe rok za predaju lista

 1. “Govorite otvoreno da ste Srbi“, al’ niste baš skroz. Aaaaa??? Ako omanete danas – “GOTOVI STE“ k’o pok. S.Milošević…

  4

  0
 2. Lepo ovo vise sa ovim Pokretom je zaista jedna velika uvek prevara .Ljudi idte manite s e politike i pravite prevare na drugim mestima .Drugo , citaj , gledaj u SNS svi otisli i onaj SPO koji izbaci iz vlasti i onaj ,,posteni,, Matic ,pa Milence pekar… Sta vam to prica pa to je interesna grupa boli njih ..grac za nas !! Zaista je dno dna sta radi ovaj Gvozdenovic i kako vara { misli} nas birace .Neces vise HJL, jednom si nas PREVARIO ,SLAGAO kada si bio u Pobedi { kao sto ces sada i ove u SNS} slagati.Nije to tebi strana prica .Nego ides li Bobisaka u Banja Luku i kako idu nauke ?Hoces li nas pozvati u tvoji novi ,,mali ,, stancic na zurku kada ,,pobedis ,, na izborima?

  9

  3
 3. A tek šta rade ovi iz ND-DSS… Lučić je podržao dr Gvozdenovića i Zorana Matića. Kakav Aca Džu i Pićuk. Za Acu znamo koliko je mesečno uzimao za zezanje po Gradskom veću. A za Pićuka svi ćute. Nadoknada u Pijačnoj upravi Valjevo je oko 20.000 mesečno plus nadoknada što predstavlja našu Pijačnu upravu u Zajednici pijačnih uprava Srbije, još oko 50.000 mesečno. Na sve to jednom mesečno organizovani susreti tih pijačnih uprava u Subotici, pa Beogradu, pa u Vranju, pa u Nišu, pa u Šapcu, pa u Zrenjanimu, pa Leskovcu, pa… Sve plaćeno: i put, i dnevnice oko 2500 dinara dnevno, i hotel uz pune pansione, zajedničke večere sa muzikom i devojkama. Malo li je?

  7

  0
 4. U ovom gradu komunisti su na vlasti u kontinitetu. Mika ishvali svog učenika Počutu doskorašnjeg stranačkog u sinoćnoj TV emisiji, Marko struja na listi komunista bivši i sadašnji svi zajedno samo gde ima LEBA BEZ POGAČE.

  6

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *