ponedeljak, 27. maja 2024.

U Valjevu izlaznost 7,05, sledeći presek u 14h

Objavljeno: 24. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni lokalni izbori. U Valjevu se glasa na 118 biračkih mesta, a pravo glasa 79.532 glasača. U Valjevu je do 10 časova na izbore izašlo 7,05 odsto građana, a u predsednik Gradske izborne komisije Vladan Jerinić za Patak online kaže da je sledeći presek u 14 časova.U GIK-u kažu da od otvaranja biračkih mesta u valjevskom kraju nije bilo većih nepravilnosti na biračkim mestima.

Glasali Jeremić i Gvozdenović

Kandidat SPS za prvog čoveka Valjeva Dragan Jeremić glasao je ovog prepodneva na glasačkom mestu u Mesnoj zajednici Peti puk. On je poručio da se nada da problema na biralištima neće biti i da će Valjevo biti primer fer izbora. „ Nadam se da loše vreme neće negativno da utiče na glasače da izađu na izbore. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu. Apelujem na sve političke partije da danas učine napore da izbori proteknu u najboljem redu”, rekao je Jeremić.

Kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva dr Slobodan Gvozdenović je glasao na izbornom mestu u Gimnaziji. „Ovo su važni izbori za Srbiju i Valjevo. Drago mi je da do sada nije bilo nikakvih problema. Građani Valjeva danas odlučuju o tome ko će voditi grad u naredne četiri godine, a odmah nakon prebrojavanja glasova očekujem da će početi pregovori o formiranju nove gradske vlasti“, rekao je Gvozdenović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *