sreda, 17. aprila 2024.

U Valjevu otvoren Lidl

Objavljeno: 7. oktobra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu je jutros otvorena Lidl prodavnica, gde je posao dobilo 35 radnika. Na svečanom otvaranju nije bilo velike gužve, red onih koji su čekali da Lidl otvori svoja vrata bio je dugačak oko 20 metara, a prvi kupac je došao tri sata pre otvaranja.

Na svečanom otvaranju vrpcu je presekao gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, zajedno sa predstavnicom Lidla.

„Sudeći po broju predloga da se otvorimo prodavnicu u ovom gradu, sigurna sam da Valjevci već poznaju Lidl i da imaju visoka očekivanja od nas. Prvi zadatak smo ispunili otvorivši vrata za potrošače, a svakog narednog dana radićemo na tome da opravdamo ukazano poverenje i učinimo ovaj Lidl njihovim omiljenim mestom za kupovinu“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Gradonačelnik Lazar Gojković je da je da je otvaranje Lidla dobra vest za ovaj grad, pre svega zbog otvaranja novih radnih mesta.

„O Lidlu se sve zna i on je najbolji pokazatelj da su privreda jedne zemlje i grada dostigli nivo da prate potrošačke potrebe stanovništva. Otvaranje Lidla u Valjevu je značajno najpre zbog toga što je posao dobilo 35 naših sugrađana, a takođe, dolazi vreme kada poslodavci sve više cene i plaćaju kvalitetne radnike, tako da početak rada još jednog modernog prodajnog objekta ide u prilog svima“, rekao je Gojković.

Lidl prodavnica u Valjevu je 54. maloprodajni objekat ovog nemačkog trgovinskog lanca u Srbiji.

Kako je saopšteno iz te kompanije, Lidl se potrudio da unapredi zajednicu u kojoj posluje, tako što je finansirao radove na izgradnji raskrsnice ulica Pop Lukine i Vladike Nikolaja, koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Kompanija Lidl je, u saradnji sa Gradom Valjevom, sa ciljem ozelenjavanja kraja, zasadila i više od 60 stabala drveća iza prodavnice, kao i kod ulaza na parking.

Novootvoreni Lidl u Valjevu, poput ostalih prodavnica ovog lanca, sadrži bogatu ponudu pažljivo odabranog asortimana sa više od 1.800 proizvoda, od kojih više od 600 dolazi od domaćih dobavljača.

Lidl prodavnica u Valjevu će biti otvorena svakog dana od 8 do 22 časa. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u zemlji, postoji redovna kontrola poštovanja propisanih mera, te se mole svi potrošači da nose maske, drže distancu i slušaju instrukcije kovid redara.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *