sreda, 17. aprila 2024.

U Valjevu za Srpsku novu godinu koncert Željka Samardžića

Objavljeno: 10. januara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dok u Valjevu raste broj novozaraženih, povećava se broj pregleda kovid pacijenata, a Dom zdravlja se od danas ponovo vratio u kovid sistem, gradski čelnici su odlučili da organizuju koncert za doček Srpske nove godine!

Planirano je da na Gradskom trgu 13. januara od 22 sata koncert održi Željko Samardžić, a nakon toga, u ponoć, je predviđen novogodišnji vatromet.

Istog dana, na platou Centra za kulturu od 16.30 do 18.30 biće održan program za decu “Paja klovn”, dok će 14. januara u 15.30 časova u Bioskopu 85 biti prikazan film za decu „Čarolija meseca“. U subotu, 15. januara u Centru za kulturu biće izveden edukativna dečja predstava „Mudro prasence“, Puls teatra iz Lazarevca.

Koliko će građane Valjeva koštati doček Srpske nove godine biće poznato danas, kada Centar za kulturu okonča javnu nabavku za organizovanje dočeka.
Organizator dočeka Srpske nove godine je Grad Valjevo.

Inače, zbog epidemiloške situacije gradski čelnici su odlučili da 31. decembra ne organizuju doček Nove 2022. godine na otvorenom prostoru, dok je sada, kada se znatno povećao broj novozaraženih u odnosu na poslednju sedmicu u decembru, doneta odluka o organizovanju trodnevnog programa za doček Srpske nove godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *