sreda, 24. jula 2024.

Udružena opozicija: Ukazivali smo na propuste za koje niko nije odgovarao

Objavljeno: 11. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Udružena opozicija Valjeva ocenjuje da je država pred potpunim kolapsom, a vlast najgorih među nama neumorno uništava svaki segment ovog društva. Oni navode da više od jedne decenije Valjeva nije pomenuto u najvišem predstavničkom domu i da će glavni zadatak svakog poslanika koji bude izabran sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije biti da bude glas svih građana Valjeva, a ne glas običnih poslušnika.

Miloš Milivojević iz Narodne stranke govoreći o lokalni temama je rekao da su u više navrata ukazivali na brojne greške, nestručnost i nesposobnost.

„ Ukazivali smo na previd prilikom projektovanja puta u industrijskoj zoni i naknadnom izmeštanju dalekovoda, o bespravnom otuđivanju zemljišta u vlasništvu grada, o cevovodu ispod trase brze saobraćajnice, o previsokoj ceni rekonstrukcije Doma zdravlja, o sumnjivim javnim nabavkama u PU ’Milica Nožica’, o pogrešnom koeficijentu za obračun plate glavnog urbaniste, o greškama prilikom rekonstrukcije ulice Vuka Karadžića. Ukazivali smo na to da skoro sve što gradska vlast radi miriše na kriminal i korupciju i da za sve navedeno niko nije odgovarao. Niko nije dobio ni ukor razrednog starešine. Svi i danas imaju primerno vladanje“, rekao je Milivojević.

On je dodao da predstavnici gradske vlasti govore o procvatu i renesansi grada, o Valjevu kao gradu koji nećemo prepoznati kada ga oni srede.

„ Ja bih rekao da su ga u poslednjih godinu i po dana baš ’sredili’. Zato pozivamo građane da na izbore u aprilu svi izađu. Mi trećeg aprila trčimo da se ubacimo u zadnji vagon poslednjeg voza za uređenu, stabilnu, bezbednu i bogatu Srbiju u budućnosti. Ili ćemo trećeg aprila potrošiti taj sat vremena, koliko je potrebno da obavimo svoju građansku dužnost ili ćemo nakon trećeg aprila provesti bar još četiri godine ili 35040 sati gunđajući u bradu, pričajući u nedra, šapućući i strahujući za svoju egzistenciju i za sigurnost i budućnost naše dece“, rekao je Milivojević.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *