četvrtak, 18. jula 2024.

Ugostitelj uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku

Objavljeno: 4. septembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vlasnik poznatog ugostiteljskoj objekta u Knez Miloševoj ulici D. S. iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojku sa kojim je bio u vezi. Kako saznajemo, njemu je određen pritvor do 30 dana, a druge informacije za sada nisu poznate.

12 komentara na “Ugostitelj uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku

  1. Neverovatno je šta ti pitaš? Čim je neki muškarac izvršio nasilnu obljubu žene je silovanje. kakve to ima veze da li mu je devojka? Ili kojim slučajem žena? Ne sme da vrši nikakvo nasilje. Ako taj ne zna naučiće ga zakon i policija.

   0

   1
  2. Vidi se da nemas pojma. Moze postojati krivicno delo silovanje i prema supruzi. To sto je neko u vezi sa nekim ne znaci da ima pravo da ga siluje…

   0

   0
 1. Pohvalno je da pravosudni sistem funkcioniše. Trebalo bi do presude da ostane u pritvoru, kako ne bi još nekog povredio!!!!!!

  0

  1
  1. @Aleks – To što je uhapšen nije zaslužan pravosudni sistem već policija. Tek kada bude bio osućen možeš ‘hvaliti’ pravosuđe.

   0

   1
  1. Kom se hvalio?Tebi?Vodio je po celoj Evropi,letovanja,vikendi…pre 3 meseca je otkačio i ona mu sad kači silovanje,strašno!

   1

   0
 2. Uvažena Milijana, devojka ili žena nažalost mogu biti silovane iako su vanbračnoj ili bračnoj vezi! Treba da bude iza rešetaka!

  0

  1
 3. Jel ta devojka nije njega poznavala??? Dok ju je finansirao bilo joj lepo, a kod mena u selu toloko momaka i dobri domaćini koji nepiju i ne sede po kafićima ali njih neće ni jedna cura već hoće one koji su istetovirani i koji po ceo dan sede u kafićima i koji imaju i svoje porodice pa ih nezanima što se mešaju u brak. Dali se roditelji zapitaju šta im deca rade i posle sve neko drugi kriv. Neodobravam nikakvu torturu ali devojke to hoće…

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *