petak, 12. aprila 2024.

Uhapšen razbojnik iz Brđana

Objavljeno: 29. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevac koji je prošle noći pokušao razbojništvo u privatnoj kući R.S. u Radničkoj ulici u naselju Brđani, uhapšen je, a reč je o višestrukom povratniku, poznatom policiji i sudu.

Lisice su stavljene M.K. koji je R.S, kada ga je otkrio u premetačini u svojoj kući, prvo prislonio pištolj na glavu tražeći novac, potom ga zaključao u jednu od soba, ali pošto nije pronašao ni pare ni dragocenosti, udaljio se u nepoznatom pravcu.

Policija ga je, međutim, brzo identifikovala i uhapsila. M.K. je nedavno izašao iz zatvora gde je bio na odsluženju kazne zbog provala i pljački u skoro 30 kuća i poslovnih objekata na teritoriji Valjeva. Sumnja se da je pre pokušaja razbojništva nad R.S. provalio u još jednu kuću u Brđanima.

Nakon zadržavanja u policiji, razbojnik će sa krivičnom prijavom u zakonskom roku biti predat osnovnom tužilaštvu u Valjevu.

3 komentara na “Uhapšen razbojnik iz Brđana

 1. Ovo nije pljacka, vec krivicno delo oruzane pljacke bez obzira ci je pistolj bio, i protivpravno lisavanje slobode, dakle elementi tezeg krivicnog dela.
  Sad na robiju 7 godina ima da jede pije i da se umije a mi placamo.

  7

  0
 2. Politika ove vlasti je pustanje kriminalaca i od njih formirati privatnu policiju, a hapsiti posten svet…

  2

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *