sreda, 19. juna 2024.

Uhapšen zbog pljačke prostorija DS

Objavljeno: 17. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Valjevska policija uhapsila je Darka J. (34) iz Valjeva zbog sumnje da je polovinom septembra opljčkao stranačke prostorije Demokratske stranke u Železničkoj ulici. Kako saznajemo, uhapšeni mladić se u februaru prošle godine pojavljivao na štandovima DS, kada je deljen propagandni materijal za izbore. Policija je u stanu uhapšenog pronašla pronašla monitor, računar, TP link i mobilni telefon, koji su vraćeni demokratama. Pored toga, u njegovom stanu je pronađena i veća količina cigareta, pa se on sumnjiči i za nekoliko krađa iz valjevskih trgovina.

Naši izvori navode da je uhapšeni mladić učestvovao u poslednjoj izbornoj kampanji DS, a lider valjevskih demokrata Duško Rakić demantuje da je D.J. bio njihov član, ali potvrđuje da je nekoliko puta boravio u stranačkim prostorijama i da je želeo da se učlani u tu partiju.

„U februaru prošle godine došao je na naš štand i ponudio se da pomogne u izbornoj kampanji. Nakon toga bio je nekoliko puta u našim prostorijama, međutim, kada smo proverili o kome se radi, saznali smo da je osuđivan, tako da nismo prihvatili njegovu pomoć, niti smo dozvolili da se učlani u našu stranku“, kaže za portal Patak online Duško Rakić.

Kako saznajemo, uhapšeni D.J. je od ranije poznat policiji zbog trgovine narkoticima i krađa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *