utorak, 5. marta 2024.

Ulica otvorenog srca

Objavljeno: 3. januara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

LAJKOVAC- U Lajkovcu je održana tradicionalna „Ulica otvorenog srca“. Program organizovan u Gradske kuće, na trgu pored fontane i pešačke zone pratilo dosta mališana sa svojim roditeljima, bakama i dekama.

Odigrana je pozorišna predstava „Otkačena novogodišnja bajka“ sa Deda Mrazom u centru pažnje, a u novogodišnjem programu učestvovali su i: Baletski studio „Idea“,  folklorni ansambl Kulturnog centra „Hadži Ruvim“, učenici OŠ „Mile Dubljević“,  Plesni klub „Kolus“, klovnovi, žongleri i mađioničar. Decu su sve vreme animirali klovnovi, štulaši, žongleri, žive statue i ulični svirači. Sa njima se družio Deda Mraz i podelio im novogodišnje poklone.

Paralelno je organizovan i Novogodišnji mini-bazar na kojem je prodavana novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, dekupaž i drugi predmeti, med i pčelarski proizvodi i drugo. Prihod od prodaje predmeta kreativnih radioca Predškolske ustanove „Leptirić“ i OŠ „Mile Dubljević“ otići će u humanitarne svrhe.

Turistička organizacija Lajkovac spremila je radionicu primenjene umetnosti i svoj promotivni štand.

Organizator je bio Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama, a pokrovitelj opština Lajkovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *