utorak, 21. maja 2024.

Unapređenje bezbednosti u školama

Objavljeno: 13. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Policijska uprava Valjevo
Foto: Policijska uprava Valjevo

VALJEVO- Načelnik Policijske uprave u Valjevu Vlada Jerinić je sa saradnicima održao sastanak sa načelnikom Školske uprave dr Zoricom Jocić i direktorima osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada, kako bi se unapredila bezbednost u obrazovnim ustanovama.

Jedna od tema na sastanku bila je i ponovno osnivanje Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici, a predstavnicima škola predočeni su uslovi upisa učenika i prednosti nakon završene te srednje škole, kao što su stalno zaposlenje.

Foto: Policijska uprava Valjevo

Tom prilikom direktori osnovnih i srednjih škola su predstavnike Policijske uprave u Valjevu upoznali sa problemima sa kojima se suočavaju u vezi sa bezbednosnom problematikom u školama, a policijski službenici predložili su preventivne mere kako bi se ti problemi sprečili.

Jedan komentar na “Unapređenje bezbednosti u školama

  1. Zasto nema video nadzora i skolskog policajca u svim OS u Valjevu?Zasto SU stiti direktore i razredne starešine koji stite nasilnike, a decu zrtve nasilja ismevaju??? Da li je javnost upoznata sa procentom nasilja u 4 OS i da zrtve nasilja nisu samo djaci vec i sami zaposleni??

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *