sreda, 24. jula 2024.

Usvojen završni račun budžeta za prošlu godinu

Objavljeno: 7. septembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA-  Odbornici Skupštine opštine Mionica su usvojili odluku o završnom računu budžeta opštine Mionica za 2019. godinu. Prema završnom računu, ukupno ostvareni tekući prihodi, primanja i preneta sredstva u prošloj godini iznose 533,61 milion dinara, što je za preko 60 miliona dinara više nego u 2018. godini.

Tekući rashodi i izdaci iznose 509,59 miliona dinara, a razlika ukupnih primanja i ukupnih izdataka iznosi 24,02 miliona dinara. U okviru ove tačke dnevnog reda su usvojeni Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta opštine Mionica za 2019. godinu i Izveštaj o reviziji delova izveštaja Predškolske ustanove „Neven“ za prošlu godinu Državne revizorske institucije.

Opštinski parlament je doneo odluku kojom je predviđeno formiranje Komisije za praćenje i koordinaciju rada organa Opštine, Opštinske uprave, službi, organizacija, ustanova i javnih preduzeća čiji je osnivač Opština. Pored toga data je i saglasnost JKP „Vodovod Mionica“ na cene toplotne energije za narednu grejnu sezonu.

Sednica je zbog poštovanja propisanih mera zaštite od korona virusa održana u Hali sportova, uz korišćenje sredstava lične zaštite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *