subota, 20. aprila 2024.

Uzrok nesreće u Draginju: Nemanja doživeo moždani udar za volanom

Objavljeno: 4. januara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Patak online
Foto: Patak online

VALJEVO- Moždani udar, nezvanično saznaju „Novosti“, koji je za volanom “pežoa 307” doživeo Nemanja Aćimović (20) iz Osečine, uzrok je teške saobraćajne nesreće 28. decembra u selu Draginju, na putu Šabac–Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

Obdukcija je pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a “pežo” koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku i udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

„Novosti“ pišu da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana “pežoa” prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba “Metalac” u Valjevu. Godinu dana ranije njegov otac poginuo je dok se kretao prugom Beograd—Bar, kada je na njega naleteo voz, prenose „Novosti“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *